12970733_10207643376315625_1261703064_o

VAVAVA premi a l’Emprenedoria de l’Obra Social “la Caixa”

Ens plau fer-vos partícips d’una molt bona noticia: Fundació “la Caixa”, a través d’Obra Social, ha atorgat el premi a l’Emprenedoria Social 2015 a VAVAVA. 20 iniciatives empresarials han estat guardonats per “la Caixa” entre 299 candidats de tot Espanya, en la cinquena edició del seu programa d’emprenedoria social. L’objectiu de “la Caixa” és ajudar a transformar entitats socials en empreses que siguin capaços de ser sostenibles a través de la venda de productes o serveis, sense haver de dependre de subvencions.
VAVAVA, agència de viatges i activitats adaptades per a persones amb diferent capacitat, una iniciativa de la Fundació privada Sique de Badalona, va néixer el 2013 com a resposta a les necessitats especials de turisme, oci i sociabilitat d’un col•lectiu poc atès en els canals generalistes. En menys de tres anys, VAVAVA ha prestat els seus serveis a més de 3.000 clients.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


El premi, que dota a VAVAVA d’un fort impuls per a la seva consolidació, consisteix en dotar les iniciatives guanyadores de quatre grans eines: suport econòmic; formació a mida a través d’un curs sobre emprenedoria i gestió d’empreses socials impartit per IESE; acompanyament gerencial durant un any mitjançant un mentor professional i suport jurídic-legal a través de l’assessorament del despatx Uría; i treball en xarxa, ja que les entitats guanyadores passen a formar part de la xarxa d’emprenedors socials de “la Caixa”.