colores-hojas-clima

Els colors de la tardor

Som a als inicis de la tardor. Els colors que ens envolten comencen a canviar, donant nous matisos i una llum diferent. Potser ha arribat el moment de treure les jaquetes, el abrics i els jerseis de l’armari, i també de descobrir nous indrets accessibles i adaptats per a tothom.
La tardor és un bon moment per viatjar. Trobarem preus avantatjosos, més destinacions disponibles i noves activitats a fer, per a grups grans i petits.
Voleu que en parlem?
Busqueu descans? Història? Natura? Diversió? Gastronomia?
VAVAVA és l’agència especialitzada en viatges i activitats adaptades i accessibles en la que confien les principals entitats del Tercer Sector. Tracte personalitat, experiència, sensibilitat i una oferta amplia i competitiva en preus ens fan líders a Catalunya en viatges i activitats per a grups.
Escriu-nos a hola@vavava.org, parlem-ne i gaudiu com mai de la tardor.

1200_1480347948_pati_seminari_Vic_foto_Adria_Costa_2015-017

DESCOBERTA DE VIC DES DEL CENTRE DE LA VILA

This is what made a group of 25 people VAVAVA stayed in the beautiful “Seminari de Vic”In the capital of Osona. Besides being very comfortable Seminary enjoyed a meal very good and some walks enriching. The seminar is just 5 minutes walk from the beautiful Old Vic. It offers modern rooms equipped with air conditioning, internet, Wi-Fi, flat-screen TV and private bathroom. The dining room buffet Seminar serves traditional Catalan cuisine.
No us ve de gust una estada a Vic?
With VAVAVA!